هرگونه تجاوزی به شما، به مثابه تجاوز به ما است زیرا ما یک جسد واحد هستیم. دستان شما را می فشارم تا به راه خود در عشق و علاقه ای که به امام حسین علیه السلام دارید، ادامه دهید.
به گزارش شیعه آنلاین، حجة الإسلام و المسلمین سید «مقتدی صدر» رهبر جنبش صدر عراق در جدید ترین اظهارات خود به دفاع جانانه از ملت مظلوم و انقلابی بحرین پرداخت.
وی که به استفتاء یکی از هواداران خود در مورد انقلاب بحرین پاسخ می داد، گفت: تجاوز به ملت بحرین تجاوز به ما به شمار می رود.
«مقتدی صدر» در ادامه ملت بحرین را به ادامه انقلاب و قیام خود و نیز بزرگداشت شعائر حسینی و عزاداری برای سید و سالار شهیدان، أبا عبدالله الحسین علیه السلام دعوت کرد و گفت: ادامه این کار به معنی پیروزی شما بر ظالمین و پیروزی تقوا بر کفر است.
رهبر جنبش صدر عراق همچنین خطاب به انقلابیون بحرین گفت: هرگونه تجاوزی به شما، به مثابه تجاوز به ما است زیرا ما یک جسد واحد هستیم. دستان شما را می فشارم تا به راه خود در عشق و علاقه ای که به امام حسین علیه السلام دارید، ادامه دهید.
حجة الإسلام و المسلمین سید «مقتدی صدر» در پایان پاسخ به این استفتاء ضمن انتقاد شدید از تجاوز نیروهای آل خلیفه و آل سعود به دسته ها و مجالس عزاداری، گفت: نصرت امام حسین علیه السلام پیروزی مظلوم بر ظالم است.