سرهنگ محسن جوانمرد رئیس کلانتری 127 نارمک از دستگیری کیف قاپی حرفهای شرق تهران معروف به محمد مورچه خبر داد.
رئیس کلانتری 127 نارمک گفت: در پی دستور فرمانده انتظامی تهران بزرگ مبنی بر برقراری طرحهای محلی به منظور ایجاد امنیت شهروندان و مدارس خصوصاً مدارس دخترانه که بعضاً مورد مزاحمت موتورسواران و کیف قاپان قرار میگرفتند و با توجه به فرا رسیدن عید نوروز، جهت جلوگیری از سرقت ، طرح مبارزه با کیف قاپی و زورگیری به مرحله اجرا درآمد.
وی اظهار داشت: بیستم اسفند ماه در دو نقطه از منطقه حوزه استحفاظی این طرح اجرا شد.در این طرح تعداد 20 دستگاه موتورسیکلت فاقد گواهینامه توقیف شد که در این بین یکی از کیفقاپان سابقهدار به نام (محمدرضا - ب) 25 ساله معروف به محمد مورچه به همراه یک دستگاه موتورسیکلت دستگیر شد.
سرهنگ جوانمرد افزود: متهم در تحقیقات انجام شده اعتراف کرد که موتورسیکلت را از خیابان سبلان سرقت کرده است.در بازرسی بدنی از این متهم دو عدد گوشی تلفن همراه و سه عدد سیم کارت به دست آمد که اقرار کرد به همراه دوستش به نام (علی - ق) در پارکی در مجیدیه جنوبی با معرفی خود به نام مأمور فردی را مورد بازرسی بدنی قرار داده و گوشی تلفن همراهش را به سرقت بردهاند.
رئیس کلانتری 127 نارمک بیان داشت: در پی اعترافات محمد رضا ماموران با شاکی تماس گرفته و اورا به کلانتری احضار کردند که وی نیز در مواجه حضوری با محمدرضا او را شناسایی و سارق تلفن همراهش اعلام کرد.