• عضویت
خانه  >  حسینیه  >  سیره اخلاقی امام حسین  >  معجزات امام حسين عليه السلام
(1 رای, میانگین 5.00 از 5)
سه شنبه ، 11 دی 1386 ، 11:30

 

یحی بن ام طویل نقل مي كند : ما نزد اباعبدالله عليه السلام بودیم که جوانی گریان وارد شد آن بزگوار فرمودند گریه شما برای چیست؟ گفت مادرم ثروتمند است و هم اکنون از دنیا رفته است و وصیت نکرده است و به من دستور داده که درکارش دخالت نکنم تا جریان را به اطلاع شما برسانم .

حضرت فرمود : بلند شو يد تابه خانه شان برویم همگی بلند شدیم و به خانه آنها رفتیم حضرت داخل شد وخدا را خواند تا او را زنده کند و وصیت کند . خداوند او را زنده کرد زن نشست و طلب شهادت کرد آنگاه به امام نظر افکند و گفت : ای مولا بفرمائید هر امری دارید انجام دهید . حضرت وارد خانه شد و به او فرمود وصیت کن تا خدا تو را رحمت کند .

زن گفت : یابن رسول الله من دارای اموال زیادی هستم در فلان جا ثلث آنرا برای شما قرار دادم که هر جا میخواهی در حق دوستانت مصرف کنی و دو ثلث آنرا برای پسرم اگر میدانی از اولیاء توست و اگراز مخالفین است همه اش از آن توست چون حقی برای مخالفین در اموال مومنین نیست پس تقاضا کرد که بر او نماز بخواند و متولی امرش شود و آنگاه مرد همانطور که قبلا مرده بود .

منبع: جلد44صفحه180

 

افزودن نظر


تاریخ امروز

امروز : سه شنبه
18. بهمن 1390
14. ربيع‌الاول 1433
7. فوریه 2012

پربینندترین های بخش

بازدیدها1435
بازدیدها1380
بازدیدها1244

اوقات شرعی



آمار

اعضا : 403
مطالب و محتوا : 13497
لینك وب ها : 123
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 5175708

آخرین نظرات