کاشان - بادرود - امام زاده آقا علی عباس علیه السلام
شرح حال امامزاده آقا علي عباس و شاهزاده محمد (علیهما السلام)
حضرت امامزاده آقا علي عباس و شاهزاده محمد (علیهما السلام)از فرزندان بلافصل امام موسي كاظم هفتمين امام ما شيعيان مي باشند.
در رابطه با نحوه ورود اين دو بزرگواران به بادرود و نيز شهادت آنان چنين روايت شده است :
پس از قبول وليعهدي اجباري حضرت امام رضا (علیه السلام)، هشتمين اختر تابناك آسمان امامت و ولايت در نزد مامون خليفه عباسي ، عده اي متشكل ار ياران و اصحاب حضرت از جمله حضرت آقا علي عباس و شاهزاده محمد (علیهما السلام)از مدينه به قصد زيارت آن امام همام عازم طوس شدند كه پس از ورود به ايران خبر شهادت مظلومانه امام هشتم توسط مامون و دستور اين ملعون و جنايتكار مبني بر به شهادت رساندن سادات هاشمي هر كدام از اصحاب و ياران حضرت به سوئي رفته تا از گزند دشمنان از خدا بي خبر و نابكار در امان باشند .
اين دو بزرگوار ( حضرت آقا علي عباس و شاهزاده محمد«علیهما السلام») كه از داغ مرگ برادر خويش سوگوار بودند پس از طي نمودن چندين شهر و روستا وارد كاشان شده و سپس به شهر بادرود (باد قديم) آمدند .اين دو بزرگوار پس از چهل شبانه روز به نيابت انتقام خون به ناحق ريخته شده امام رضا (علیه السلام) به اتفاق اصحاب و ياران ، راه كوير را در پيش گرفتند و به قصد عزيمت به مشهد مقدس حركت نمودند ، هنوز مسافتي از كوير طي نشده بود كه در جنگي نابرابر به دست سپاهيان ملعون مامون ، مظلومانه به شهادت رسيدند و پيكر مطهرشان توسط اهالی خالدآباد تشييع و به همت مردان منطقه در همان مكان جنگ تدفين گرديدند . پیشنهاد برای مطالعه (20)