|
ايجاد پايگاه عذرخواهي دانمارك از مسلمانان |
|
اقدام يك دانماركي در ايجاد يك پايگاه به منظور عذرخواهي از مسلمانان
يك دانماركي با ايجاد پايگاهي اينترنتي با عنوان «معذرت خواهي از محمد (صلي الله عليه و آله و سلم)» در صدد جمع آوري امضا براي محكوميت توهين به پيامبر اسلام و همدردي با مسلمانان برآمده است.
دكتر محمد فواد البرازي رييس انجمن مسلمانان دانمارك با اشاره به انتشار دوباره تصاوير موهن به پيامبر گرامي اسلام، گفت: اين تصاوير توسط 17روزنامه دانماركي و با هدف حمايت از كاريكاتوريست موهن به پيامبر در روزهاي گذشته يك بار ديگر به چاپ رسيد.
وي دليل انتشار دوباره اين تصاوير را دستگيري 3 تن از مسلمانان مقيم دانمارك به اتهام توطئه ترور كاريكاتوريست دانماركي عنوان كرد.
البرازي در ادامه تاكيد كرد: قضيه دستگيري اين سه تن كه البته پس از ساعات اندكي آزاد شدند بسيار شك برانگيز بود و اصلا براي گروههاي اسلامي دانمارك قابل قبول نيست.
محمد البرازي همچنين با محكوم كردن اقدام اخير روزنامه هاي دانماركي اظهار داشت: اتهام واهي تروريست بودن به دستگير شدگان و آزادي آنان بدون آنكه در دادگاه دانمارك حاضر شوند، نشان از ضعف استدلالهاي دشمنان اسلام درباره مسلمانان دارد .
رييس انجمن مسلمانان دانمارك در ادامه با ابراز خشم و نارضايتي نسبت به اين اقدام روزنامه هاي دانماركي، اين امر را عاملي براي تحريك مسلمانان و جريحه دار كردن احساسات آنان دانست.
البرازي افزود: ما به عنوان مسلماناني آزاده، هرگونه آزادي بيان را قبول داشته و از آن دفاع مي كنيم، اما آزادي تا زماني معنا دارد كه به كسي آسيب نرساند، لذا ما همگي مدافع آزادي بدون تخريب و توهين به ديگران هستيم.
وي در مورد واكنش هاي مسلمانان و حتي غير مسلمانان در اين باره گفت: مراكز و انجمن هاي مسلمانان دانمارك پس از برگزاري جلسه اي اضطراري، بيانيه اي صادر و نسخه اي از آن را نيز به وزارت امور خارجه تسليم كردند. از سوي ديگر حزب آزادي دانمارك نيز ضمن محكوم كردن اين اقدام با برگزاري يك راهپيمايي 1500 نفره در صدد حمايت از مسلمانان برآمدند.
البرازي خاطر نشان كرد: يكي از صاحبنظران دانماركي با راه اندازي پايگاهي اينترنتي با عنوان «معذرت خواهي از محمد (ص)» در صدد جمع آوري امضا براي محكوميت اين اقدام و همدردي با مسلمانان برآمده است.
وي همچنين با اشاره به واكنش هاي بين المللي نسبت به انتشار اين تصاوير تصريح كرد: واكنش جمهوري اسلامي ايران نسبت به اين امر و فراخواندن سفير دانمارك به وزارت خارجه امري بسيار ستودني بوده و موضعي قدرتمندانه در برابر اهانت به مقدسات مسلمانان به شمار مي آيد.
البرازي همچنين تصريح كرد: سفارت ايران در دانمارك نيز با ارسال نامه اي اعتراض آميز به وزارت خارجه دانمارك خواستار جلوگيري از اين اقدامات و احترام به مسلمانان و مقدسات آنان شد.
رييس انجمن مسلمانان دانمارك در ادامه با اشاره به راهكارهاي جلوگيري از چنين اقداماتي گفت: گفت وگوي اديان و در نتيجه بهبودي روابط مسلمانان و غير مسلمانان و در نتيجه زندگي مسالمت آميز از جمله راهكارهاي جلوگيري از هتك حرمت مقدسات همه اديان است.
البرازي همچنين اتخاذ موضع محكم و قدرتمند از سوي كشورهاي اسلامي در برابر هتك مقدسات و اتحاد مسلمانان با يكديگر و در نتيجه كاهش فتنه هاي مذهبي را از ديگر راهكارهاي مناسب براي برخورد با اين گونه توهين ها عنوان كرد.
البرازي در ادامه با اشاره به تدوين منشورهاي بين المللي در جهت جلوگيري از اين اقدامات، اظهار داشت: چگونه است كه پرداختن به هولوكاست يهوديان از نظر قوانين بين المللي امري غير مجاز و قابل عقوبت است، اما توهين به مقدسات مسلمانان امري مباح به شمار مي آيد؟
يادآوري مي شود، 17 روزنامه دانماركي در روزهاي گذشته به چاپ دوباره تصويري موهن نسبت به پيامبر(ص) اقدام كردند؛ اين تصوير بنا به گفته رييس انجمن مسلمانان دانمارك موهن ترين تصوير به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) است.
پیشنهاد برای مطالعه (19)
Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6 AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com All right reserved Translator and Developed Farsi/Persian By Joomfa Team |