صفحه نخست :: مهدیه :: حسینیه :: اخبار :: نقطه سرخط :: پیوندها
 
 
 



مرگ 16 نفر بخاطر تزریق داروی ضد چروک

يك سازمان آمريكايي مدافع مصرف‌كنندگان آمريكا، از مقامات دولت خواسته است تا علت مرگ ‪ ۱۶‬نفر را كه بدنبال تزريق داروي ضد چين و چروك صورت رخ داده، بررسي كنند.

داروي "بوتاكس" و " مايوبلاك" كه از سم باكتري بوتوليسم گرفته شده، موجب فلج عضلاتي مي‌شود كه صورت را چروك مي‌كنند.

سازمان "شهروند عمومي" حدود ‪ ۱۸۰‬گزارش را كه به اداره غذا و داروي آمريكا ارائه شده، بررسي كرده است. اين افراد يكي از اين دو دارو را تزريق كرده‌اند. ضعف عضلاني، مشكلات بلع، عفونت ريه در اثر ورود غذا به ريه و ساير مشكلات تنفسي در اين گزارشها ديده شده‌اند.

‪ ۱۶‬مورد منجر به مرگ شده‌اند كه سن چهار نفر آنها زير ‪ ۱۸‬سال است. بسياري از اين افراد در بيمارستان بستري شده بودند. مشكل اصلي در تزريق اين سم، حركت آن به سمت عضلات مري است. سم بوتوليسم، قويترين سم موجود در جهان است كه چند گرم آن مي‌تواند به مرگ تمامي مردم جهان منجر شود.

بوتاكس، در بيماريهاي عصبي عضلاني مصرف پزشكي دارد.

 


پیشنهاد برای مطالعه (15)

  ارسال نظر
RSS نظرها

نوشتن نظر
نام:
ايميل:
نظر:

درصورت ورود نظر جدید به من اطلاع بده

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

Translator and Developed Farsi/Persian By Joomfa Team

 

 
 
   
 
ارتباط با سه نقطه: info@3noqte.com

Copyright © 2008 3noqte.com All rights reserved.

اخبار --- نیایش --- نوا و نما --- آلبوم عکس --- واژه نامه طب اسلامی --- واژه نامه آداب معاشرت --- ارتباط با ما