• عضویت
( 0 Votes ) 

image

روزها گذشت. پيامبر جوانى برومند شد و پيشه شبانى شايسته كسى به سن و سال او نبود. از اين رو به بازرگانى روى آورد. او نيز مانند ديگرتجّار مكّه كه مالى از خديجه، زن ثروتمند مكى، مى گرفتند و با آن به تجارت مى پرداختند وسود حاصل از آن را ميان خود و خديجه تقسيم مى كردند، مالى از خديجه گرفت و به تجارت پرداخت.

هنگامى كه محمد صلى الله عليه وآله با مال خديجه به تجارت روى آورد، كاروان تجارى او موفق ترين كاروانهايى شد كه تا آن وقت با مال خديجه تجارت كرده بودند.

در اين سفرهاى تجارى، معجزات فراوانى از پيامبر صادر شده بود كه چون آنها را براى خديجه بازگو كردند، وى به ازدواج با محمّد تمايل فراوان پيدا كرد.

پيامبر پيشنهاد خديجه را پذيرفت و عمويش، ابوطالب نيز با اين پيوند موافقت كرد. اين پيوند فرخنده در بيست و پنجمين سال از زندگى آن حضرت، صورت پذيرفت. اين پيوند تحولات اجتماعى بزرگى در زندگى پيامبر پديد آورد. زيرا از اين پس پيامبر تنها صاحبِ خانه وفرزند نبود،بلكه علاوه بر اينها ثروتى سرشار و فراوان نيز به دست مى آورد. پيامبر از خديجه صاحب شش فرزند به نامهاى زينب، ام كلثوم،فاطمه، رقيّه، قاسم و طاهر شد.

در واقع اين پيوند مناسب ترين ازدواج صدر اسلام به شمار مى رود.خديجه با اين ازدواج عنوان سرور بانوان جهان و مادر بزرگ مسلمانان رابه خود اختصاص داد و با اشرف مخلوقات جهان ازدواج كرد.

پيامبر نيز با ازدواج با خديجه از مواهب و مزاياى ويژه اى برخوردارشد. خديجه نخستين كسى بود كه به دعوت پيامبر پاسخ گفت و او را يارى داد و مال و جاه و فكر خود را در راه رسالت مقدّس پيامبر و گسترش آن هديه كرد. از اين رو پيامبر همواره و تا واپسين دم حياتش به نيكويى ازخديجه ياد مى كرد.

وفات خديجه كه در دهم رمضان سال دهم بعداز بعثت اتفاق افتاد،براى پيامبر به اندازه مرگ عمويش ابوطالب، جانكاه و آزاردهنده بودوفقدان اين دو، آن هم در يك سال و در زمانى كه پيامبر بيش از هروقت ديگر به يارى آنان نيازمند بود، تأثير و اندوهى بيش از حد براى آن حضرت به يادگار گذاشت.

اضافه کردن نظر


تاریخ امروز

جمعه, 05 خرداد 1391

آمار

افراد آنلاین
450
مطالب
16572
وب لینک ها
122
نمایش تعداد مطالب
11845101

اوقات شرعی



آخرین نظرات